Apareix un cos surant prop del talaiot de Cala Morlanda

La llevantada que durant bona part d’aquest diumenge ha afectat la costa manacorina ha fet que, passades les sis de l’horabaixa, vàries persones alertassin la Policia Local de Manacor en veure un cos surant prop de la zona del talaiot de Cala Morlanda. Tot d’una s’ha desplegat un dispositiu on s’ha coordinat distintes unitats de Salvament Marítim i la Guàrdia Civil, així com altres cossos de seguretat per tractar de localitzar i rescatar el cos sense identificar.

Prest s’ha fet de nit, i encara que s’ha localitzat el cos de l’home, a causa de les ones i el temporal i la poca visibilitat a darrera hora encara no s’havia pogut treure de l’aigua. Com es pot veure a la imatge un helicòpter de Salvament ha anat fent passades amb un focus per tenir controlat el cadàver. Ara s’especula si podria ser un dels dos tripulants alemanys (pare i fill de 50 i 19 anys) desapereguts quan navegaven entre Mallorca i Menorca a bord del veler Makan Angin ara fa una setmana. No es té constància que ningú hagi caigut a la mar avui durant aquestes hores.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad