El CE Manacor destitueix l’entrenador Pep Barceló, afectat pel cas Rubiales

El Club Esportiu Manacor ha destituit l’entrenador de l’equip de Tercera Divisió, Pep Barceló, arrel de les seves declaracions en suport del ja expresident de la Federació Espanyola de Futbol, Luis Rubiales, durant l’assemblea extraordinària del passat divendres. A partir d’avui deixa de formar part del cos tècnic de primer equip del club i ja no dirigirà al primer equip.

“Aquesta decisió ha estat presa de manera conjunta per les dues parts després dels aconteixements d’aquestes setmanes. Pep Barceló ha posat a disposició de la directiva del club la seva posició com a entrenador i el club, després de xerrar-ho amb ell, ha pres una decisió”, ha assenyalat el club en un comunicat aquest mateix capvespre. Ho fa després que tant les Dones de Llevant com l’Assemblea Antipatriarcal criticassin les declaracions de Barceló i demanessin que tant el CE Manacor com l’Ajuntament prenguessin una decisió al respecte.

“El Club Esportiu Manacor vol agrair profundament a Pep Barceló la seva gran feina, innegable professionalitat, la predisposició que ha tingut durant tot moment i desitjar-li molta sort davant els nous reptes i projectes que venguin tant en l’àmbit professional com en l’àmbit personal”, afageix el club.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad