Detingut per entrar a tres cases de Son Macià en una hora

Agents de la Policia Nacional Manacor, van procedir dilluns a la detenció d’un home de 30 anys i origen marroquí, per robar a un domicili i intentar-ho a dos més en tan sols una hora.

Els fets van passar a les 16.45 hores a la zona de Son Macià quan un jove va intentar entrar a un domicili botant un mur perimetral, moment en què es van activar les alarmes i va fugir del lloc.

Mitja hora més tard el presumpte autor va tornar a intentar entrar a una altra casa de la zona tornant a emprar el mateix procediment, moment en què va ser sorprès pels habitants que eren a l’interior, per la qual cosa també se’n va anar del lloc a la corrent.

Poc temps després sí que va aconseguir entrar a una altra casa i sostreure joies, fins que va ser sorprès per una dona que en aquells moments cuidava una persona gran, moment en què va fugir del lloc.

Quan els agents van tenir coneixement dels fets i sabent que anava en cotxe direcció a Manacor, van establir un dispositiu per procedir a la detenció del presumpte autor. En el moment de la detenció va intentar agredir els policies amb un
tornavís.

Quan el vehicle va ser localitzat a la ciutat de Manacor se li va donar l’alto, moment en què el presumpte autor va sortir del vehicle esgrimint un tornavís i amb mostres de voler agredir els agents. Cosa que no va aconseguir i finalment fou reduït i detingut.

Després d’això es va realitzar un registre a l’interior del vehicle, on es van anar localitzant múltiples objectes i unes joies, les que va sostreure a darrera casa, per la qual cosa se li va imputar dos delictes de violació de domicili i un robatori amb força a domicili.

La investigació continua oberta a efectes de localitzar els propietaris dels objectes que també duia al cotxe, com era una guitarra espanyola, una cullereta de plata i altres efectes.

Quan el detingut va passar a disposició judicial el jutge en va decretar l’ingrés a
presó. Cal afegir que en cas de ser reconeguts algun dels objectes sostrets, poden posar-se en contacte als telèfons 971823070/73.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad