Sopar solidari de Sempre endavant en favor d’una escola al Perú

Aquest dissabte 26 d’agost la sala magna del Club Nàutic de Porto Cristo acollirà un sopar a benefici d’una escola construïda a Manchay, una barriada marginal de Lima (Perú). L’escola ja esta operativa i ja escolaritza a 150 alumnes encara que el seu objectiu és escolaritzar-ne uns 300.

El col·legi està a càrrec de les Germanes de la Caritat de Sant Vicent de Paül. La màxima responsable del projecte és la Germana Sor Margarita Colmillo, que va néixer en Binissalem i va exercir de Germana-infermera a Porto Cristo a finals de la dècada dels setanta i part dels vuitanta. Des de llavors resideix al Perú. El sopar està organitzat per l’ONG portenya Sempre Endavant que té com a president honorífic al doctor Bernadi Bou i com a màxim responsable a Toni Font.

El primer sopar de Sempre Endavant per a recaptar fons per a aquest col·legi de Manchay es va realitzar en el Club Nàutic el 2019. El 2020 i 2021 no es va poder celebrar a causa de la pandèmia del COVID 19. L’any passat va tornar a dur a terme amb més de 400 comensals. Entitats col·laboradores: Coves del Drach, Junta de Districte de Porto Cristo, Ajuntament de Manacor, Club Nàutic de Porto Cristo, Associació de Confraries de Manacor, Eventos Mallorca, Bisbat de Mallorca i Mallorca Missionera.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad