Les darreres festes de s’Illot en imatges

La imatge

 

La fira nocturna, el Dans Illot, la conferència sobre pirateria d’Antoni Puig o els focs artificials han estat alguns dels actes destacats d’aquestes darreres Festes de S’Illot 2023. Aquí vos deixam algunes imtages per deixar constància de l’èxit de participació de l’oferta sillotera.

   

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad