Dues dones de 77 anys ateses a les platges de s’Illot i Porto Cristo

Una dona de 77 anys ha hagut de ser rescatada avui horabaixa quan s’ofegava a la platja de s’Illot. La víctima estava inconscient, però ha pogut ser reanimada i una ambulància del 061 l’ha traslladada a l’hospital de Manacor. L’incident ha passat a les dues del migdia, quan la dona ha estat treta de l’aigua quan ja estava inconscient. Ha estat sotmesa a pràctiques de reanimació fins que ha recuperat la consciència. Una ambulància l’ha duita a l’hospital on ha ingressada amb pronòstic reservat.

A la mateixa hora ha estat atesa una altra dona, també de 77 anys, que ha patit un dolor toràcic quan era a la platja de Porto Cristo. Estava nedant quan s’ha trobat malament, ha sortit de l’aigua pels seus propis mitjans i ha demanat ajuda al socorrista acompanyada per un familiar.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad