Així és ara l’antiga fàbrica de ràfia de Manacor

La imatge

 

L’associació pro salut mental Estel de Llevant ha comprat l’antiga fàbrica de ràfia de Sa Torre. Una construcció que es transformarà en una part del servei ocupacional i en vivenda tutelada. Aquí en teniu algunes imatges de com està ara, abans de la reforma. Si voleu llegir la notícia completa, CLICAU AQUÍ

   

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad