Un jove de 21 anys mor d’un cop al cap a unes naus de la carretera de Palma

Un jove de 21 anys ha mort avui horabaixa en un accident amb un toro mecànic al recinte que l’empresa Terracor té a la carretera de Palma, arribant a Manacor. Al lloc del sinistre s’hi ha desplaçat una ambulància medicalitzada del 061 que ha intentat reanimar la víctima, que finalment ha mort a causa del greu traumatisme encefàlic que patia. La Guàrdia Civil ha obert una investigació per determinar les circumstàncies del sinistre.

Part de darrere de les naus on ha passat el succés. Manu Mielniezuk

 

Segons informen fonts del 061, l’accident ha passat cap 14,45h a l’interior de la finca dedicada a la producció agrícola Segons les primeres informacions, la víctima era un jove de 21 anys que estava treballant quan, per circumstàncies encara per aclarir, ha rebut un cop d’un toro mecànic al cap.

Els seus companys s’han adonat de seguida de la gravetat de la situació. La víctima presentava un fort traumatisme cranial i ha entrat en parada cardiorespiratòria. Des de la central del 061, han indicat als testimonis els passos que havien de seguir per a les maniobres de reanimació mentre esperaven l’arribada de l’ambulància.

Al lloc s’hi ha desplaçat també dotacions de la Guàrdia Civil, la Policia Local i els Bombers de Mallorca. Tot i això, els intents de reanimar la víctima han estat en va i el jove ha mort. El 061 ha requerit també l’assistència d’un psicòleg per atendre els companys i familiars de la víctima que han acudit al lloc després de l’accident. Mentrestant, la Guàrdia Civil ha iniciat una investigació per aclarir les circumstàncies del sinistre.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad