Només els residents podran fer ús de l’Ecoparc a partir de setembre

La delegació de Medi Ambient de l’Ajuntament de Manacor ha donat la instrucció als treballadors de l’Ecoparc perquè controlin a partir del proper mes de setembre que només puguin fer ús de les instal·lacions les persones residents al municipi. 

Per a poder accedir a les instal·lacions de l’Ecoparc s’han de complir les següent condicions: els particulars hauran d’acreditar la residència al municipi de Manacor amb la presentació del DNI o bé rebut de la taxa de fems relatiu a un habitatge del municipi i les empreses hauran d’acreditar l’activitat al municipi de Manacor presentant el rebut de la taxa de fems de l’empresa. 

Aquestes mesures s’implementaran en aplicació del Reglament d’ús de les deixalleries del terme municipal de Manacor i tenen per objectiu millorar el servei a la ciutadania i evitar mals usos dels serveis i de les instal•lacions. 

Horari habitual

Des d’aquest dimecres 16 d’agost, l’Ecoparc torna a l’horari habitual, després d’un període amb un horari especial adaptat a les altes temperatures. La modificació de l’horari de l’Ecoparc com a mesura per protegir els treballadors davant les altes temperatures ha estat una actuació adequada per superar les setmanes centrals d’aquest calorós estiu. 

Una vegada superada la primera quinzena d’agost i amb la finalitat d’oferir un servei òptim per a la ciutadania, l’Ecoparc de Manacor torna a estar obert de dilluns a divendres de 9 h a 13 h i de 15.30 h a 19 h i els dissabtes i diumenges de 9 h a 14 h. Tot i això, l’Ajuntament de Manacor ha reïterat a l’empresa concessionària del servei la necessitat de prendre les mesures escaients per protegir els treballadors front les temperatures extremes.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad