Tapadores de fusta per no ensopegar amb els arbres els dies de mercat

La imatge

 

La brigada municipal ha instal·lat tapadores de fusta per tapar les zones de terra dels arbres del carrer de Jaume Domenge. L’objectiu és aportar seguretat als vianants, sobretot pels dilluns de mercat, en què el carrer està més transitat. Una intervenció que ve acompanyada per una altra campanya per sembrar arbres a distints carrers de Manacor, com ara devora la plaça de Sant Jaume o al barri de Sa Torre.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad