L’Ajuntament condemna una presumpta agressió sexual a l’horabauxa de s’Illot

L’Ajuntament de Manacor condemna la presumpta agressió sexual denunciada per part d’una dona la matinada del diumenge a s’Illot en el marc de les festes. Segons varis testimonis el suposat agressor duia una camiseta florejada i sen va anar amb una mossegada al braç.

“L’Ajuntament rebutja enèrgicament qualsevol tipus de violència sexual i contra les dones i està a disposició de la investigació policial. El batle de Manacor, Miquel Oliver, i l’equip de govern segueixen de prop i amb preocupació tota la informació sobre el cas”, expliquen des del consistori. 

“Les agressions sexuals són un atemptat contra els drets fonamentals de les persones, a més d’un delicte, un greu problema social i polític i una forma més de violència masclista. L’Ajuntament de Manacor posa a disposició de la persona agredida tots els recursos necessaris per a la seva atenció i recuperació, el màxim suport i solidaritat amb la dona i el seu entorn, a més del respecte per a preservar els seus drets i la seva intimitat”.

La Sala manifesta el compromís de seguir fent feina per aconseguir un municipi lliure d’agressions sexistes, “en què les dones puguin decidir lliurement sobre les relacions que mantenen i la seva sexualitat”. 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad