La Sombrillada torna a omplir la platja de s’Illot

La imatge

 

Un any més la Sombrillada ha estat uns dels actes centrals de les Festes de s’Illot. Després de dues dècades en marxa, la celebració nocturna per excel·lència que omple la platja de Cala Moreia de para-sols i tovalloles, encara segeuix reunint a centenars de familiars i amics que despleguen damunt taules (improvitzades o no) unes bones viandes per començar a sopar i fer les tertúlies pertinents. Les 22 hores van ser el punt d’inici de la Sombrillada 2023, de la qual vos en deixam una serie d’imatges.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad