Xavier Ferrer queda quart després de fer a cavall més de 1.000 quilòmetres a través de Mongòlia

El manacorí Xavier Ferrer ha quedat quart a la cursa de cavalls més llarga i dura del món, el ‘Mongol Derby’. La prova eqüestre de resistència consisteix en fer més de 1.000 quilòmetres a través de l’estepa de Mongòlia en 10 dies, i anant alternant cavalls locals. Hi han competit més de 40 participants de diferents països.
Els cavalls mongols, petits, forts i semisalvatges han hagut d’aguantar cavalcades d’unes 14 hores diàries. Ara els amics i familiars de Ferrer estan organitzant una rebuda pels propers dies, i ja s’han posat en contacte amb l’Ajuntament perquè hi pugui col·laborar.
Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad