L’Ajuntament estudia tancar definitivament la plaça des Cós al trànsit

L’ajuntament de Manacor estudia deixar la plaça des Cós definitivament lliure de cotxes. Les darreres obres per reformar l’espai i ampliar la zona peatonal i de terrasses, han fet que el carrer habilitat per a la circulació s’hagi reduït a un sol sentit. Així i tot, ja fa mesos que els vehicles a motor no poden passar de cap manera per la plaça, degut als retocs que encara s’hi estan fent per passar el final d’obra, cosa que els obliga a voltar cap el carrer d’Artà si venen del carrer Amargura.

Així idò, ara el consistori s’està pensant si és millor obrir una part de l’espai reconstruit als cotxes o deixar-lo tal i com està ara amb les avantatges que suposa pels vianants i donada la circumstància que es troba just devora el centre peatonal. Mateu Marcé, regidor de Mobilitat explica que “no hi ha res descartat” i que “aquests mesos han donat molta informació que podrem aplicar”, un cop s’hagi de dur a terme també el que resta de projecte i que també afectaria el carrer Amargura i el carrer Toni Galmés, creant així un eix nou fins a la plaça des Mercat.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad