Aquests són els actes i horaris de les Festes de s’Illot

Les festes de s’Illot ja ho tenen tot a punt per començar aquest divendres 11 d’agost. Nou dies carregats de propostes per celebrar l’estiu i que s’allargaran fins dia 20. El batle de Manacor, Miquel Oliver; la delegada de s’Illot, Antònia Llodrà; i el delegat de Festes, Mateu Marcé; han presentat aquest dimarts de matí el programa davant els mitjans de comunicació des de s’Illot.

Durant la presentació, el batle, Miquel Oliver, ha destacat el “caire col·laboratiu i de coorganització que tenen les festes de s’Illot”, alhora que ha agraït la implicació i feina de totes les entitats que hi participen. “Són unes festes amb una oferta variada i per a totes les edats”, ha remarcat la delegada de s’Illot, Antònia Llodrà, qui també ha agraït la col·laboració de tota la gent que contribueix de manera desinteressada a fer la festa més gran. “Si no fos per la gent del poble, aquestes festes no tendrien cap sentit”, ha assegurat. El delegat de Festes, Mateu Marcé, ha volgut posar èmfasi en Dans’illot, que enguany omplirà de propostes el nucli costaner el 16 i 17 d’agost. “Vull destacar la participació d’associacions, d’infants i d’escoles d’arreu del municipi en aquesta iniciativa”, ha remarcat.

Les festes començaran aquest divendres dia 11 d’agost a les 20 h amb el Cercavila amb la Banda de tambors i cornetes de La Salle, que partiran des de la plaça del Llop. A les 21 h tendrà lloc el pregó de festes, que enguany anirà a càrrec de Margarita Galmés, i a continuació la Banda de Música de Manacor oferirà un concert. Tallers de pescadors infantils, horabauxa, bingo, la ja tradicional sombrillada, mostra de dibuix, ball de bot, propostes per als més petits, la gambada sillotera, música, esports, i molt més, en un programa que, com ha afirmat Llodrà, “fa comunitat”.

La Fira Nocturna tendrà lloc el divendres 18 d’agost a l’avinguda del Llop a partir de les 19 h; també a aquesta hora els més petits podran gaudir de l’espectacle del Circ Bover a la plaça del Mollet. 

“S’Illot és un nucli turístic, però amb una part residencial viva i amb entitats i associacions que creixen i que cada any s’impliquen, el que ens ha de fer estar contents i orgullosos”, ha conclòs el batle Oliver.  

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad