El PP al·legarà contra els nous horaris d’establiments manacorins

Tal i com ja avisà en el darrer plenari municipal, el Partit Popular de Manacor presentarà al·legacions a l’ordenança municipal que regula els horaris de l’activitat d’establiments de restauració, espectacles i altres activitats recreatives, en considerar que perjudica l’activitat de determinats sectors en no tenir en compte les seves peculiaritats.

“Creim en la regulació i no en posar traves als qui volen fer feina. Aquesta ordenança perjudica  aquells establiments que opten per obrir prest els dematins per servir berenars, per exemple. A Manacor sempre hem tingut aquesta tradició, tots coneixem algun lloc on anar a berenar de ben prest. Ara, amb aquesta ordenança tots aquests bars hauran de pagar més per seguir fent el mateix, no deixa de ser un servei a aquells que comencen prest la seva jornada” explica la portaveu del Partit Popular a Manacor, Maria Antònia Sansó.

“I no només és aquest cas, n’hi ha d’altres. Reiteram que des del Partit Popular creim en la regulació i, sobretot, en la conciliació entre els veïnats i les activitats d’oci i restauració. Sabem que la llibertat d’uns acaba on comença la dels altres; però no creim en posar través i més través a aquells que només volen fer feina” manifesta Sansó.

Així les coses, des del Partit Popular de Manacor ja tenen en marxa el procés per a presentar al·legacions a l’esmentada ordenança i intentar així revertir les conseqüències negatives que té en determinats sectors econòmics manacorins.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad