Biel ‘Maniu’, el primer treballador de banca de Son Macià, obri les festes

Les ganes de festa han omplert la plaça de Son Macià aquest dijous vespre en l’acte d’inici de les Festes. Biel Nadal ‘Maniu’, el primer treballador de banca de la localitat, ha estat enguany l’encarregat de fer el pregó de festes. El batle de Manacor, Miquel Oliver, li ha fet entrega d’un obsequi elaborat pels usuaris d’Aproscom.

Una hora abans del pregó, la sala d’exposicions del Centre Cívic ha acollit la inauguració de l’exposició de quadres de pedra tallats a mà de Guillem Fornés ‘Puch’, mestre artesà. L’acte del pregó ha comptat també amb la presència dels gegants de Son Macià, en Macià i na Maciana, i de la Colla de Xeremieres i Flabioleres.

La Banda de Música de Manacor ha oferit una actuació després dels parlaments i la festa ha acabat amb la degustació de coques dolces i salades. Les Festes de Son Macià han arrencat aquest dijous 3 d’agost i continuen fins dia 15, amb actes i activitats per a tots els públics.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad