Si ets alt ja no pots passar a Can Bauçà

La imatge

No sabem si és qüestió de la intel·ligència artificial o del traductor de google, però el rètol col·locat per l’empresa que fa la reforma de l’edifici municipal de Can Bauçà, no té perdó. Ara fa un any l’ajuntament de Manacor va aprovar demana a les empreses que fessin feina amb ell que rotulessin en català… el tema és que ho han de fer seguint les normes ortogràfiques. “!Alt¡ No passar” té tantes errades a la mateixa frase que no sabem per on començar.

La traducció de ‘Alto’ com a fet d’aturar-se, en cap cas seria ‘Alt’, ja que així sembla que no deixis passar a les persones d’una alçada considerable. Els signes d’exclamació tampoc estan ben utilitzats. Així com el ‘No passar’, que en català seria ‘No passeu’. Res, un despropòsit de rètol que l’Ajuntament ja ha dit que farà canviar.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad