Detenen cinc joves per violació de domicili, danys i ús de la piscina

Agents de la Policia Nacional a Manacor van detenir la setmana passada a 5 homes, 4 d’ells menors d’edat, com a presumptes autors d’un delicte de violació de domicili i danys. Els agents van tenir coneixement que diversos joves havien accedit a una finca, botant el mur perimetral de la mateixa, per fer ús de la piscina i d’altres instal·lacions, causant quantiosos danys valorats al voltant de 4.000 euros.

Els policies del grup de recerca van fer les gestions pertinents, i van procedir a identificar els presumptes autors, confirmant que els homes es desplaçaven fins a la zona del port i feien ús de piscines a domicilis, en absència dels habitants. Finalment, els agents van procedir a la detenció dels esmentats com a presumptes autors d’un delicte de violació domiciliària i un altre de danys.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad