El manacorí Xavier Ferrer ja és a Mongòlia per participar en la cursa a cavall més dura del món

Xavier Ferrer és entrenador i guia al projecte de rescat de cavalls Naturacavall que va fundar ell mateix l’any 2019, per donar una segona oportunitat a aquells cavalls no desitjats i duent genets en aventures per tota l’illa de Mallorca. Ara, a partir d’aquest dimecres 2 d’agost Ferrer competirà a la carrera de cavalls més llarga i dura del món, el Mongol Derby, seguint les rutes del gran Genghis Khan.

Ferrer, nat a Manacor fa 28 anys, intentarà completar els 1000 km a cavall de la prova de resistència en un màxim de 10 dies (el que suposa de 14 a 15 hores d’equitació per jornada) exposats a la pura naturalesa mongola.

El 1224, Genghis Khan va establir el primer sistema postal de llarga distància del món. Gràcies a una gran xarxa d’estacions eqüestres, els seus missatgers podien galopar des de Kharkhorin fins al mar Caspi en qüestió de dies. Cada agost, el Derby de Mongòlia recrea aquest llegendari sistema per posar a prova, mental i físicament, els 45 millors genets del món.

La quota d’inscripció és de 14.600 euros i proporciona als genets accés a entre 25 i 27 cavalls mongols, un equip de suport de veterinaris i metges, entrenament previ a la cursa, estacions al llarg de la ruta i el suport dels indígenes mongols, les seves famílies i els pastors d’aquests cavalls.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad