Comencen les festes de Cala Murada

Les Festes del nucli costaner de Cala Murada començaran aquest dijous 3 d’agost a les 18 h amb l’acte d’obertura que comptarà amb la Xaranga Octava Alta per donar pas, a les 19.15 h al torneig de tennis, seguit de l’espectacle en directe de Barbara Magic a les 21 h, la festa d’escuma a les 22.30 h i la música de Martini Boys a partir de les 00 h.

El divendres 4 d’agost, de 12 h a 15 h es podrà gaudir de la Ruta de la Tapa als establiments adherits a la iniciativa (Restaurant Vallbona, Bar Torrente, Cafeteria Holali i Can Perelló). A les 17.30 h començarà el capvespre d’Esports Col·lectius, amb jocs i activitats infantils i castell inflable. Tot seguit, a les 19.15 h, continuarà el Torneig de Tennis. A les 22.30 h, música en directe amb disc jòqueis.

Dissabte 5 d’agost, a les 10 h començarà el torneig de penals-platja i futbol platja infantil, a les 12 h serà el torn del torneig de penals-platja adults, que continuarà a les 16 h. També a les 16 h hi haurà jocs d’aigua a la platja i a les 18.30 h, pintura mural al parc infantil de devora el minigolf. La tercera sessió del torneig de tennis tendrà lloc a les 19.15 h. La jornada es tancarà amb una vetllada de Música en directe a partir de les 22.30 h amb New Noise, La canción del verano i DJ Notre.

Diumenge 6 d’agost arrencarà amb el torneig de petanca a les 9 h del de matí, seguida de la Diada de voleibol a la platja a partir de les 12 h. De 17 h a 19.30 h, exposició de cotxes de rally i sport. La Festa Holi començarà a les 18 h i es recomana que les persones que hi assisteixin vagin vestides de blanc. La final del torneig de tennis se celebrarà a les 19.15 h i a les 22 h tendrà lloc l’espectacle de cloenda de les festes.

Les Festes de Cala Murada compten amb l’organització de l’Associació de Propietaris i Veïns de Cala Murada i el patrocini de l’Ajuntament de Manacor.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad