Les imatges d’un correfoc espectacular

El correfoc de Sant Jaume ha posat punt i final a les Festes de Sant Jaume 2023. A càrrec de Manafoc, ha sortit de la plaça de sa Bassa, seguint pel carrer Major fins arribar a la plaça del Convent. Música, dimonis i foc han animat la vetllada i han conclòs unes festes que s’han estès al llarg d’onze dies. A continuació us deixam un recull de les millors imatges de la vetllada, que va transcórrer sense cap incident remarcable. 

   

Fotos: Jordi Grillo

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad