Apareixen dos cadàvers en descomposició a un solar de Manacor

La Policia Nacional es va mobilitzar ahir prop de la una del migdia per atendre l’avís d’una persona que havia descobert un cadàver enmig d’un descampat. Mentre els agents inspeccionaven la zona van trobar que no era només un sino dos els cossos trobats a pocs metres de distància (els dos asseguts, un a un sofà i l’altre a una cadira) a un solar que dóna al carrer Miquel Llabrés, a la perifèria manacorina.

La Policia Nacional ha obert una investigació per determinar les causes de la mort dels dos homes, els cadàvers dels quals es trobaren en avançat estat de descomposició. A manca dels resultats de les autòpsies, els indicis apunten que les víctimes haurien mort com a conseqüència d’una sobredosi de droga. Tot i això la policia científica encara no vol tancar altres hipòtesis. De fet, en coneixer-se la notícia familiars i amics dels finats van comparèixer i es van viure escenes de tensió.

Un dels morts ja ha estat identificat atès que sobre ell pesava una denúncia de desaparició des de fa 13 dies. És un integrant d’una família molt coneguda a la capital del Llevant.

La policia va fer gestions per confirmar la identitat dels morts i aclarir les causes de les morts, que podrien haver passat fa aproximadament una setmana. Els investigadors intenten determinar si els dos homes estaven junts quan van morir, i si la seva mort podria estar vinculada a una partida de droga en mal estat. Al llarg de tot l’any no s’havia registrat cap altre cas de mort per sobredosi a Manacor.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad