La Institució Alcover torna a cercar gerent

Cristina Duran Truyols (Manacor, 1988) deixarà de ser la gerent de la Institució Pública Antoni Maria Alcover. Llicenciada en Història de l’Art i amb experiència en la gestió museística, va entrar a dirigir la institució l’any 2021 en substitució del periodista Joan Sitges. Ara la substituta o substitut tendrà el repte de treballar la didàctica i lluitar pel reconeixement que mereix la figura i el llegat d’Antoni M. Alcover a partir d’aquesta tardor.

La Institució Pública Antoni Maria Alcover va néixer el 1999 i des de l’any 2010 té la seu al carrer Pare Andreu Fernández número 12 de Manacor. Han dirigit la Institució Joan Llodrà (2001-2004), Magdalena Gelabert (2004- 2017), Bàrbara Sagrera (2017-2020), Joan Sitges (2021) i Cristina Duran (2021-2023), a qui l’Ajuntament no renovarà el contracte a la recerca d’un relleu, que vol que sigui consensuat per tots els partits polítics.

La raó de ser de la Institució és divulgar la vida i l’obra d’Alcover, mantenir viu el seu llegat i donar a conèixer la seva ingent tasca. Així mateix, forma part d’aquest objectiu donar suport a la investigació i a la recerca sobre qualsevol dels punts d’interès que pot suscitar la figura d’Alcover, així com també l’organització d’activitats culturals que ajudin a promoure i difondre la llengua i la cultura catalanes.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad