Espectaculars fotos dels focs per acabar les Festes del Carme de Porto Cristo

El temps clar i la calor humida van fer de la nit d’aquest diumenge 23 de juliol el marc perfecte per poder disfrutar dels tradicionals focs d’artifici que com cada any van servir per cloure les Festes de Carme de Porto Cristo. La badia del port i la platja van servir d’escenari perfecte per contemplar el gran castell pirotècnic que va comptar amb la participació i col·laboració del Club Nàutic.

Fotos: Pedrosubb

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad