Desconvocada la vaga de socorristes a les platges de Manacor

L’empresa concessionària del servei de vigilància i socorrisme de les platges del municipi i els seus treballadors han arribat a un acord i la vaga queda descovocada. L’ajuntament de Manacor celebra l’acord que ha tengut lloc aquest dilluns matí en una negociació al Tribunal d’Arbitratge i Mediació de les Illes Balears (TAMIB), en què també hi ha estat present l’ajuntament de Manacor. El que permet desconvocar l’aturada de 10 dies prevista pels propers 29, 30 i 31 de juliol i 1, 4, 5, 6, 11, 12 i 13 d’agost. 

El batle de Manacor, Miquel Oliver, present a la negociació juntament amb els representants dels treballadors i de l’empresa, ha valorat molt positivament l’esforç que han fet les dues parts “per donar sortida a aquest conflicte laboral i poder garantir el servei en un moment de màxima afluència a les platges”. “Des de l’Ajuntament ens comprometem també a fer feina perquè el proper contracte públic per a aquest servei no només reculli les millores salarials que preveu el conveni col·lectiu del sector, sinó que també repercuteixi en millores per als usuaris”, ha afegit.  

El servei de socorrisme de les platges de Manacor compta amb una vintena de treballadors i la concessió d’aquest servei està contractat fins l’any 2025. L’ajuntament de Manacor ja havia mantingut reunions tant amb treballadors com amb l’empresa concessionària, amb l’objectiu de trobar una solució que pogués satisfer les reivindicacions dels treballadors i, alhora, poder complir amb el contracte vigent.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad