Dinar ‘jostissier’ per celebrar que la pel·lícula sortirà en DVD aquesta tardor

La imatge

 

Moltes són les manacorines i manacorins que esperen amb ànsia l’edició en DVD de la millor pel·lícula rodada mai a Porto Cristo. Idò sembla que els nervis s’han acabat i els seus responsables ja estan fent feina a escarada per completar tot el material extra que contindrà l’edició especial de Jostissi de Carreró que sortirà a la venda aquesta propera tardor. El making off i distints audiocomentaris faran les delícies dels seguidors i espectadors que ompliren totes les sessions que, tant a Manacor com a Palma, van fer mereixedora la pel·lícula de distints premis nacionals, entre els que destaca la Cutrecon.

Per això, per celebrar-ho, aquest dissabte capvespre bona part de l’equip tècnic i actors es van reunir per dinar a Can Toni des Nas de Porto Cristo. Unes viandes ‘jostissieres’ de bufet lliure que disfrutaren amb un nou passi de la pel·lícula i el visionat en exclussiva de part del material que durà el DVD. Per acabar, coca de quarto amb gelat i una gran foto de germanor que demostra que Jostissi de Carreró quedarà per molts anys com la pel·lícula de culte que és.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad