Miguel Bosé passa per Manacor a veure els seus fills

La imatge

 

Miguel Bosé ha passat avui divendres per Manacor per veure com els seus fills participen en el campus de tecnificació d’estiu del Club Esportiu Manacor, patrocinat per ConectaBalear. El cantant fa ja dues setmanes que es deixa veure amb assiduitat per Na Capellera i no ha tengut cap problema en fer-se fotos amb fans i amb l’equip de tècnics i monitors de l’escola de futbol que cada any per aquest temps organitza el club que enguany compleix 100 anys.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad