La manca de doblers deixa Sillot sense el ja tradicional Aquatló

Les festes de Sillot 2023 es queden sense l’Aquatló previst per aquest proper dissabte 21 de juliol. El club ACTN3 ja ha publicat una nota molts decebuts de la decisió municipal de no donar suport econòmic a la prova esportiva, que enguany hagués arribat a la seva XI edició.

A l’Ajuntament de Manacor no hi ha lloc per l’esport. L’obligació que tenen les institucions públiques de fomentar l’esport no la té en compte el nostre ajuntament. Aquest any s’hauran deixat de fer totes les proves esportives de la nostra comarca ja que, encara que els diferents organitzadors estavem disposats, com sempre, a fer tota la feina, l’ajuntament ens ha negat el suport econòmic d’altres anys”, ha dit el club manacorí.

“Després d’haver xerrat un parell de vegades amb Antònia Llodrà, delegada de S’Illot, només hem aconseguit el compromís d’asseure’ns l’any que ve i tornar-ne a parlar. Ni tan sols s’ha donat resposta a la nostra darrera proposta de que l’Ajuntament només col.laborés aportant el material d’altres anys (taules, cadires…) i l’ajut de la policia per tancar els carrers. I, per part nostra, fer-nos càrrec de tota la despesa econòmica a base de cercar molts de patrocinadors. En conseqüència i donada la falta d’empatia i col·laboració per part seva, lamentam no poder organitzar l’Aquatló de S’Illot 2023″.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad