Maria Antònia Sansó és la nova directora d’Hisenda i Pressuposts del Consell

La imatge

 

La presidenta del PP de Manacor, Maria Antònia Sansó, va prendre ahir possessió del càrrec de Directora Insular d’Hisenda i Pressuposts del Consell de Mallorca. Sansó passa així ha formar part del departament que dirigeix la consellera insular d’Hisenda i Funció Pública, Pilar Bonet. Maria Antònia Sansó compaginarà aquesta tasca amb la de seguir liderant l’oposició a l’Ajuntament de Manacor.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad