L’estàtua de Rafel Nadal anava amb un toro

La imatge

 

Moltes vegades s’ha associat la imatge esportiva de Rafel Nadal amb la d’un toro de lídia, pel seu caràcter a la pista i per relacionar-lo amb el país a l’estranger. Tant és així que ell mateix va començar a incorporar les banyes al seu logo personal de marca. Deim tot això perquè l’estàtua que va inaugurar aquesta setmana a la seva acadèmia (anomenada ‘Vamos’), obra de l’artista nordamericà Brendan Murphy, anava, originàriament acompanyada d’un toro negre, com es pot veure a la imatge, com si Nadal torejàs l’animal. Murphy és famós dins el circuit ATP ja que molts de tennistes professional, com ara Novak Djokovic, tenen ja obres seves.

www.brendanmurphyart.com
Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad