Els Falcons donen el sus de les Festes del Carme de Porto Cristo

El Grup d’Excursionistes Els Falcons ha donat enguany el sus de les Festes del Carme de Porto Cristo aquest 2023. Els Falcons, que enguany compleixen quinze anys d’excursions arreu de l’illa, han estat els encarregats d’encetar unes festes que s’allargaran fins dia 23 de juliol. Paco Vecina i Marta Martínez, els fundadors i “ànima i cor” del Grup d’Excursionistes, han fet aquest dijous vespre un pregó carregat d’anècdotes divertides que recullen aquests quinze anys d’excursions i de sortides conjuntes. D’ençà de la seva fundació, han passat pel grup 504 persones i han fet 170 excursions. La seva intervenció també ha comptat amb la col·laboració dels dos néts de la parella, Francina i Francesc, i la seva amiga Valentina. 

L’actuació del grup Acustic Sun ha encetat i tancat l’acte, posant el toc musical a un esdeveniment que ha reunit desenes de persones al carrer d’en Gual, davant l’Oficina Municipal.

Els que foren els pregoners de les Festes del Carme 2022, Batall Teatre, han exercit de padrins dels pregoners d’enguany. “Els Falcons són un grup acollidor, alegre, espontani i festós”, han assegurat des de Batall Teatre. 

La delegada de Porto Cristo, Antònia Llodrà, ha convidat tothom a gaudir de les Festes del Carme i ha agraït la participació i col·laboració “dels que sempre hi són”. “Gaudiu de passejar pel Port i mostrau amb orgull el poble a qui vengui a visitar-nos”, ha conclòs. 

Les Festes del Carme continuen avui amb una de les cites més destacades, la Fira Nocturna, a partir de les 19 h. La vetllada continua a les 20 h amb el Memorial Francesc Ramis i a les 21 h amb la III Final dels Premis Ciutat de Manacor de Música d’Autor Guillem d’Efak. 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad