Comencen sis mesos d’obres a la carretera de Felanitx

La intervenció, amb un pressupost de més de 3 milions d’euros, té un termini d’execució de sis mesos

 

El conseller en funcions Iván Sevillano va supervisar ahir l’inici de les obres la millora integral a la Ma-14, entre Manacor i Felanitx i la nova rotonda per anar cap a Son Macià. La intervenció, que s’iniciarà la propera setmana i té una durada de sis mesos amb un pressupost de 3.033.451,85 d’euros, rehabilitarà l’asfalt i substituirà les barreres de seguretat  que es troben en mal estat amb la incorporació de sistemes de protecció especial pels motoristes. També, es construirà una nova rotonda amb la intersecció de Son Macià amb il·luminació LED de baix consum.

S’ha de dir que en aquest projecte s’aprofitarà gran part de l’asfalt antic per reciclar-ho i aprofitar-ho de nou. A més, per tal d’estalviar doblers públics i consum de territori, l’obra es farà sense haver de menester expropiacions ni ampliacions.

Respecte a la nova rotonda, es construirà per tal de distribuir el trànsit de la Ma-14, entre el ramal de Son Macià i el camí dels horts; es vol que els vehicles que giren a l’esquerra (provinents de Manacor) puguin fer el gir amb major seguretat.  S’ha previst també el condicionament de l’àrea de servei com a part de la millora de la intersecció.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad