Nadal inaugura la seva escultura sense rostre

La imatge

 

El tennista manacorí Rafel Nadal ha inaugurat aquest dijous la seva escultura devora la pista central de la seva acadèmia de la torre dels Enagistes. Obra de l’artista nordamericà Brendan Murphy, l’escultura de 7 peus d’alçada (2,13 metres) i ha estat creada en fibra de carboni i acabada amb un crom especial utilitzant una tècnica de pintura de 8 capes, incloent-ne tres especials i transparents per protegir-la del clima i els elements. La principal particularitat de l’obra és que no té rostre. De fet aquesta és una de les coses que més preocupa Nadal de la propera escultura que li ha de fer l’Ajuntament, perquè li fa por que no s’assembli.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad