El cementiri canvia els seus horaris d’obertura juliol i agost

El cementeri de Son Coletes canvia els horaris d’obertura els mesos de juliol i agost. A partir d’aquest dimecres 5 de juliol, el recinte funerari obrirà en horari de 8 h a 14 h de dilluns a divendres i de 8 h a 17 h els dissabtes. Dia 15 d’agost, el cementeri romandrà tancat.

A partir del mes de setembre, el cementeri de Son Coletes tornarà als horaris habituals: de dilluns a divendres de 8 h a 17 h i els dissabtes i diumenges de 9 h a 17 h.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad