Els veïnats inauguren la plaça Berard amb un sopar a la fresca

La imatge

 

Una trentena de veïnats de la plaça Berard de Manacor, en ple barri de Sa Torre, celebraren aquest dissabte vespre un gran sopar a la fresca per donar per inaugurada la reforma de l’espai, després d’unes quantes dècades de mal estat per manca de manteniment.

 

Un encontre de germanor on tothom hi va aportar qualque plat de menjar casolà o beure i tots junts enramellaren la plaça. Al final del sopar i la tertulia hi va haver fins i tot espai per a la música acústica.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad