Gran debut dels dos equips mini del Bàsquet Manacor al campionat d’Espanya

Al llarg d’aquesta setmana s’està disputant a San Fernando i a Granada el I Campionat d’Espanya del Minibàsquet i el Perles Manacor hi té representació, tant en categoria masculina com en categoria femenina. Les nines del mini Innovatec Security han iniciat el campionat de la millor manera possible, aconseguint dues victòries en dos partits, la primera contra el Sotillo Femenino i la segona davant el CB Albacete.

Per la seva banda, els nins del mini D5 Sport Shop varen debutar també a lo gran, amb victòria davant el Seis do Nadal de Vigo i aconseguiren la segona victòria davant l’Agustinos Naranja. D’aquesta manera els dos equips s’asseguraren la seva presència als vuitents de final de la competició.

“A dia d’avui els dos equips representants segueixen en competició i des d’aquí dessitjam que segueixin competint al màxim i, sobretot, que segueixin disfrutant de cada moment i de cada experiència. Moltes gràcies a la gran tasca del cos tècnic dels dos equips i al gran suport del familiars!”, expressen des del club.

Gran éxit del Campus de Juny del Club Bàsquet Manacor

Un any més a la darrera setmana de juny el Bàsquet Manacor ha organitzat l’esperat BabyBàsquet i el Campus de Millora Tècnica i Tàctica que ha comptat amb la participació de més de 70 nins i nines de Manacor i de la comarca. Tots els campistes han gaudit molt del bàsquet, de l’esport i dels vincles d’amistat i companyerisme que es creen durant una setmana de convivència.

Paula Ginard, Júlia Aguiar i Adrián Valbas participen al Campus Talent de la FBIB

Paula Ginard, en categoria infantil, participa aquesta setmana al Campus Talent de la Federació Balear en el qual hi són convidats els millors jugadors i jugadores de cada generació. D’altra banda, en categoria cadet masculina dia 28 d’aquest més Adrián Valbas iniciarà la seva participació al Campus Talent i Júlia Aguiar també iniciarà la seva participació al Campus Talent cadet femení. 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad