El PP permet a l’equip de govern a aprovar els sous, cosa que no fa el PSOE

“Dotar de seguretat a les gestions municipals i als ciutadans manacorins i actuar amb responsabilitat” és la frase del Partit Popular de Manacor per explicar el sentit positiu dels vots del Partit Popular en la primera sessió plenària de la legislatura celebrada fa uns dies a l’Ajuntament de Manacor, on el PP va ajudar amb la seva abstenció a que els regidors poguessin començar cobrant la legislatura, ja que el PSOE hi va votar en contra.

“Al nostre municipi les possibilitats d’un govern alternatiu a la minoria conformada per MÉS Esquerra i AIPC-SyS són nul·les. Per part del Partit Popular ja vam oferir en el seu moment la possibilitat d’unes negociacions al PSOE. Una proposta que fou rebutjada ja d’entrada”, e diu Maria Antònia Sansó. 

“Així, davant aquest escenari, des del Partit Popular optàrem per la responsabilitat amb tots els ciutadans del municipi de Manacor. La nostra abstenció al sisè punt sobre el règim de dedicació i retribucions i assistències dels membres de la corporació va permetre a l’actual equip de govern en minoria arrencar la legislatura”. 

La presidenta del Partit Popular de Manacor, Maria Antònia Sansó, manifesta al respecte que “consideram que havíem d’actuar de manera coherent i responsable amb tots els ciutadans. No haver permès a l’equip de govern ni arrencar seria abocar els ciutadans a una situació insostenible fins i tot des del punt de vista de les gestions diàries municipals. I creim que Manacor no s’ho mereix”. 

“Per contra, el vot negatiu del Partit Popular al punt que pretenia dotar de competències del Ple a la Junta de Govern Local ha impedit que un govern en minoria prengui decisions, en aquest cas respecte sobre preus públics de determinats serveis, i que aquests s’hagin de consensuar en sessió plenària on seran sotmesos a la voluntat de la majoria”. 

“Que els permetem arrencar la màquina no significa que els permetem prendre determinades decisions sense transparència. MÉS-Esquerra i AIPC-SyS també han de ser conscients que l’escenari ha canviat i que el camp on els toca jugar ara és aquest. No consentirem que una Junta de Govern d’un executiu en minoria llevi competències al plenari” digué Sansó sobre aquesta qüestió. 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad