La jove orquestra del Llevant i el Pla s’estrena a Sa Bassa

Diumenge 18 de juny, carregats d’il·lusió i després d’uns mesos de feina intensa, es presentava aquesta jove orquestra que ha assajar als locals de l’Associació s’Agrícola, que ha col·laborat així amb el projecte.

Com ja es va explicar, el projecte proposa un marc de treball pràctic en una orquestra, amb un professor tutor de cada corda. Així, Genci Gjata, Raul Delgado, Oriol Palau, Marco Zanni i Xavier Juan (director) han treballat més de mig any amb aquest estol de joves instrumentistes de corda.

Els alumnes participants són de diferents edats, alguns cursen Primària i altres Secundària i Batxillerat. L’orquestra ha estat formada per: Neus Adrover, Margalida Nicolau, Inés Mayol, Mariona Pedrals, Maria Cursach, Elionor Martí i Valentina Queirola; Marta Ferrer; Vicente Contreras, Treasure Osaidaye, Nofre Carrasco i Asier Sánchez.

L’orquestra ofereix places per l’any vinent, i així tots els interessats poden contactar amb ella mitjançant el mail orquestraplallevant@gmail.com al llarg d’aquest estiu. Els requisits no demanen estar matriculat a cap curs concret de conservatori o escola de música, sinó a un cert domini de l’instrument escollit.

Aquest projecte neix amb la il·lusió de ser una plataforma oberta, integradora d’alumnes de diversa procedència com a estudiants de música. La seva filosofia és ser, sobretot, un marc d’aprenentatge mitjançant l’experiència interpretativa.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad