Kasta Maker SB i Joan Toni ‘Boveret’ guanyen el Gran Premi de Manacor

Aquest cap de setmana s’ha viscut una doble jornada de trot a l’Hipòdrom de Manacor amb la celebració del seu 65è Gran Premi. Dissabte 17 de juny va tenir lloc la primera de les dues jornades. Va començar a les 16,35h amb el Gran Premi de Minitrot 2023, que es varen adjudicar D’en Peril i Narcís Carreras.

Seguidament es van celebrar les 10 curses del dia. Un dels trofeus més desitjats era el del Premi Artà, que va recaure en el tàndem Jaume Fluxà i Kaiser de Ladil, que varen recòrrer els 2.375 metres que els separaven de la meta en un temps de 1’18”20.

Pel que fa al Premi Felanitx, el guanyador indiscutible fou Boccador, menat per G. Miralles, amb un temps de rodada de 1’17”40. Aquest diumenge 18 de juny, la jornada també va començar a les 16,35h amb diverses carreres destacades, entre elles el Premi Cala Rajada, que va recaure en Goliat de Clide, menat per B. Mascaró i que van arribar a meta en un temps de rodada de 1’16”30.

Gran Premi

El Gran Premi de Manacor és un dels guardons hípics amb més història de les Balears i sens dubte, el més esperat i important del llevant mallorquí. Els 8 participants d’enguany de la generació “K” van desfilar davant tots els assistents minuts abans de donar inici la carrera més important.

Contra tots els pronòstics, dos dels favorits per fer-se amb el preuat trofeu van quedar a la cua de la classificació. En canvi, amb una carrera regular i gran perícia, Kasta Maker i J.A.Riera ‘Boveret’ es convertiren en els flamants nous campions del Gran Premi de Manacor 2023. Van recórrer la distància de 2.375 metres en 1’16”90.

Així i tot, els seus rivals no li van posar gens fàcil al guanyador i van arribar a meta amb pràcticament dècimes de segon de diferència: en segona posició va quedar Karambola VX i M. Andreu amb un temps de 1’16”90 i en tercer lloc Kalenji Pla RIB i A. Frontera amb un temps de 1’16”90.

El flamant campió va rebre el premi de mans del Conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, acompanyat del President de l’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca, Lluís Socias i del President de la Federació Balear de Trot, Juan Llabata.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad