David Bisbal visita Manacor per trobar-se amb Nadal

La imatge

 

David Bisbal va visitar ahir Manacor. El cantant d’Almeria, que aquest cap de setmana ha actuat a Palma, va voler conèixer l’acadèmia que Rafel Nadal té a la Torre dels Enagistes. Allà va passar una bona estona agradable amb el tennista i la seva germana. Junts van recórrer les instal·lacions i el museu, on Nadal va fer de guia entre els distints trofeus i fotos de record.

Fotos: Rafa Nadal Academy

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad