Nadal ja té llesta la seva escultura… i no és la de l’Ajuntament

La imatge

 

Rafel Nadal ja a punt la seva escultura. Però no és la prevista per l’ajuntament de Manacor. El gran tennista, retirat temporalment de les pistes per una operació, ja té una escultura a la seva Acadèmia d’alt rendiment de la Torre dels Enagistes, presidint una de les zones centrals exteriors, devora la pista principal. I encara que estigui coberta de plàstic protector ja s’intueix perfectament el típic gest de cop d’esquerres amb la raqueta passant per damunt del cap, talment el logo que la façana del centre.

Per altra banda encara no sen sap res més de l’altra escultura, la que el consistori manacorí li ha de fer a l’olivera de davant l’església simbolitzant un Nadal gran i un altre petit conversant. Un conjunt pel qual l’Ajuntament cercava artista i pressupostos ja fa uns mesos, però que sembla no concretar-se.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad