Dos manacorins hospitalitzats en caure un ascensor a Calvià

Dos treballadors manacorins van quedar ferits de gravetat dimecres dematí en caure un ascensor d’obra des d’un poc més d’un primer pis, a una finca en construcció al carrer Sant Josep, a la Costa d’en Blanes (Calvià). Els accidentats patien fractures i contusions greus, sobretot a les cames. Dotacions dels Bombers de Mallorca els van treure del lloc on havien caigut i els van traslladar en ambulàncies a distints hospitals de Palma.

L’accident va tenir lloc a les deu del matí. Els tres treballadors estaven instal·lant un sol radiant quan van voler baixar a per material per ascensor d’obra quan, per causes que encara no han estat aclarides, es va desplomar i van caure des d’una altura d’entre un i dos pisos. Els tres homes (dos d’ells manacorins) van patir cops i fractures a les extremitats, encara que en tot moment es trobaren conscients.

Al lloc es van desplaçar amb urgència diverses dotacions dels Bombers de Mallorca dels parcs de Calvià i Sóller, ambulàncies del 061 i patrulles de la Policia Local de Calvià i la Guàrdia Civil. Els equips sanitaris els van prestar una primera assistència al lloc i els van immobilitzar en lliteres. Posteriorment els bombers els van traslladar des del lloc on havien caigut fins a les ambulàncies, que els van conduir a diferents centres sanitaris.

Segons la informació del 061, les víctimes són un home de 54 anys que va patir lesions a les dues cames, un altre de 44 anys que tenia una fractura oberta al turmell i a l’esquena (de la qual n’haurà de ser operat dilluns), i el tercer, de 32 anys, amb una fractura tancada a la cama i al maluc . L’estat dels tres era greu i van ser traslladats a Son Espases i a la clínica Rotger.

Al lloc del sinistre s’hi van desplaçar també agents de la Policia Judicial de Calvià i inspectors de la Conselleria de Treball, que van iniciar una inspecció ocular de la zona per revisar les mesures de seguretat amb què comptava l’obra i tractar de determinar les causes del sinistre.

Fotos: Bombers de Mallorca

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad