No es podrà aparcar a diverses zones de l’hospital dissabte i diumenge

La imatge

 

L’Hospital de Manacor ha informat que part de la seva zona d’aparcaments quedarà restringida dissabte i diumenge per obres. “Us informam que no deixeu el vostre vehicle estacionat en les dues primeres línees de pèrgoles des del dissabte a les 8 hores fins diumenge a les 20 h”. En la fotografia adjunta és la zona de color vermell. “Si el dissabte hi ha vehicles, l’empresa pot cridar a la grúa municipal perquè els retiri”, s’ha comunicat des del centre.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad