L’exjugador del Barça, Patrick Kluivert, de visita a Manacor

La imatge

 

El que fóra jugador del primer equip del FC Barcelona entre 1998 i 2004, el davanter neerlandès Patrick Kluivert ha estat aquesta setmana de visita per Manacor. Se l’ha pogut veure pel centre i al restaurant Sampa del passeig de Na Camel·la, on no va posar impediment en fer-se unes quantes fotos de record amb els admiradors que encara recorden la facilitat rematadora del davanter d’Amsterdam, campió d’Europa amb l’Ajax.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad