La Jove Orquestra del Llevant i Pla es presenta diumenge a sa Bassa

Aquest diumenge 18 a les 12.30 a la plaça de sa Bassa tendrà lloc la presentació de la Jove Orquestra del Llevant i Pla de Mallorca. Aquesta jove orquestra ha estat assajant des del mes de gener a s’Agrícola, que ha cedit així el seu local per tal d’engegar aquest projecte. 

La Jove Orquestra s’ha constituït com una associació que vol formar als joves músics dins l’experiència de formar part d’una orquestra, i que aquesta sigui un dels fonaments de la seva educació musical. Quatre professors han acompanyat els joves músics durant aquests mesos, tutelant de manera personal cadascun dels 4 grups de corda.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad