Els regidors que no repeteixen diuen adéu de manera emotiva

El video

 

L’Ajuntament de Manacor ha celebrat aquest dimecres de matí el darrer ple municipal del mandat. La sessió, de caràcter extraordinari, tenia com a únic punt de l’ordre del dia el tancament de les actes. Així i tot, el batle ha donat la paraula als regidors i regidores que vulguessin intervenir per acomiadar-se del ple i dels ciutadans del municipi. 

Els regidors i regidores que no repetiran el proper mandat han pres la paraula per donar les gràcies i fer balanç de la seva trajectòria política municipal. Catalina Riera, Isabel Febrer i Jaume Mut, tots tres del grup municipal El Pi; Carles Grimalt (Podem); Maria Bel Bauzá, Antoni Sureda i Maria Bauzá (PP); Antonio García (AIPC-SyS); Sebastià Nadal (PSIB-PSOE); i Joan Gaià i Cristina Capó (MÉS-Esquerra), han aprofitat el seu torn per dir adéu a la corporació municipal. Per la seva banda, Antònia Llodrà, portaveu d’AIPC-SyS, també ha dit unes paraules d’agraïment per tancar el mandat. El batle de Manacor en funcions, Miquel Oliver, ha conclòs la sessió donant les gràcies a tots els membres del ple i els ha animat a “continuar essent crítics” amb l’objectiu de construir un municipi millor. 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad