Espectacular representació de ‘Stabat Mater’ per cloure les festes de Sant Isidre

El Convent de Manacor fou escenari aquest diumenge d’un concert, interpretat per joves músics del Conservatori Superior de les Illes Balears, on es va posar en escena un dels textos religiosos més i millor tractats de tots els temps, i l’obra més difosa del segle XVIII; ens referim a l’Stabat Mater, del compositor, violinista i organista italià Giovanni Battista Pergolesi.

Integraven l’orquestra quatre violinistes: Ana Rodrigo, Inés i Núria Piqueres i Pep Amengual, Àngela Puig al violoncel, Pau Cladera al continu i Joan Fiol al contrabaix. Comptàrem, també, amb les veus de les cantants Lorena Bonnin, Tonina Vidal, Mireia Estrany, Raquel Ribas, Camila Durán i Marina Mudoy, que ens mostraren la seva depurada tècnica vocal i el seu exquisit gust musical en forma d’àries solistes, duets o cors. Abans de l’Stabat Mater, els músics  Joan Fiol  a sa Viola de Gamba, Felipe Aguirre a l’Orgue i Na  Lorena Bonnin a l’Oboè.Y les cantants ens oferiren una selecció d’obres de Caccini, Purcell, Pergolessi, Monteverdi i Haendel.

A més de la impecable feina musical i vocal dels artistes, cal remarcar l’excel·lent direcció escènica de Joan Vila, la direcció musical de Felipe Aguirre i el magnífic treball del professor de cant Josep Miquel Ribot. Amb aquest acte, l’Associació Cultural s’Agrícola, donava per acabada la primera part de la seva activitat cultural del període 2022/ 2023, que es reiniciarà en haver passat l’estiu amb una nova i variada programació.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad