Gran trobada de tots els gegants de Mallorca avui a Manacor

La imatge

 

Passau a veure la plantada de gegants i gegantes de tota Mallorca a la Plaça del Convent a partir de les 18 h. A partir de les 19 h passarà un cercavila pel carrer Nou, el carrer Major, el carrer Joan Lliteres i arribarà a la plaça Sant Jaume. Allà a les 20 h podreu veure la ballada popular de tots els gegants i les gegantes que participen. L’acte és a càrrec de l’Associació Cultural de Sant Domingo.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad