Temptativa d’homicidi a Porto Cristo

Policia Nacional deté dues persones per una violenta agressió a un home en creure que era l’autor d’un robatori

Agents de la Policia Nacional a Manacor van detenir dissabte passat de matinada un home i una dona espanyols, com a presumptes autors d’un delicte d’homicidi en grau de temptativa i contra l’administració de justícia. Els fets van passar dissabte passat a Porto Cristo. Va entrar una trucada el 091 comunicant que havien localitzat un home que havia participat en un robatori i estava retingut.

Un cop al lloc, els agents van veure un home estès a terra inconscient, el qual presentava una hemorràgia al cap, així com diverses ferides pel cos. Al costat del ferit hi havia una dona, ja que la parella havia abandonat el lloc després de produir-se l’agressió.

L’origen va poder venir d’un robatori que van patir els agressors, pensant que la víctima n’era el presumpte autor. Els dos suposats agressors després de patir un robatori al seu domicili van començar pel seu compte la recerca de l’autor amb la intenció de recuperar els objectes sostrets.

La Brigada de Policia Judicial de la Comissaria de Manacor va recollir informació, i va dur a terme nombroses testificals amb la finalitat de determinar les causes de l’agressió, així com portar la reconstrucció dels fets per a l’aclariment total dels fets.

Des de dijous la parella es trobava a la caça de l’autor del robatori. Un cop localitzat dissabte capvespre va començar una persecució per diferents punts de Porto Cristo, per a la qual van utilitzar els seus vehicles particulars. La víctima es va poder refugiar a la zona del camp de futbol de Porto Cristo.

La dona li va recriminar al presumpte lladre el robatori i li va exigir que li tornés tot el sostret, propinant-li diverses manotades.

Empenta i puntada al cap

En aquell instant va intervenir la seva parella que va interceptar la víctima donant-li una empenta i provocant la seva caiguda contra el terra quedant inconscient estès a la vorera. Després d’això li hauria propinat una puntada de peu a la part occipital del cap, i li hauria produit una otorràgia al pavelló esquerre.

La víctima va haver de ser traslladada en estat crític a un hospital de Palma on s’està recuperant de les lesions encara que el seu estat és greu. Al lloc dels fets els agents van localitzar una navalla pertanyent al suposat lladre, però sense quedar acreditat fins al moment que hagués estat utilitzada contra la parella.

Al costat on hi havia la víctima, els agents van poder trobar una bossa amb diverses peces de roba amb l’etiqueta, sense localitzar el tiquet de compra, per la qual cosa van quedar sota custòdia policial.

És per aquests motius que els agents van procedir a la detenció de la parella com a presumptes autors d’un delicte d’homicidi en grau de temptativa a més d’investigar-los per un altre delicte contra l’administració de justícia, suposadament per actuar fora de les vies legals per fer un dret propi emprant violència.

Els detinguts van passar ahir a disposició judicial, on es va decretar presó provisional per a l’home. La investigació continua oberta a fi de comprovar l’autoria del robatori al domicili dels presumptes autors de les lesions.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad